lauantai 15. kesäkuuta 2013

Kirjotus katkoja

Tottahan toki mun uskollinen ja vaan 6 vuotta vanha läppäri päätti sanoa sopimuksensa irti, niin nyt joudun olemaan puhelimen varassa ja päätin että viikkokatsaukset saavat olla jäähyllä, siihen asti että saan uuden läppärin.. Tosin kyllä yritän tulla joka toinen päivä puhelimella kirjoittelemaan edes pienen tekstin rimpsun ja ehkä pari kuvakin lisään :)

Nyt kun hetkeksi koneelle pääsin käymään, niin pientä ilakointia rakkaan mussukka Jonin puolesta,, pienelle miehelle tuli 6 kuukautta täyteen perjantaina ja hampaitakin on tullut jo kaksi kappaletta alas eteen :)  toinen tuli tuossa keskiviikkona läpi ja toinen lauantaina :)

2 kommenttia:

  1. tosi kivan olonen blogi, jos saa ehdottaa niin olis kivempi lukea jos postauksia tulisi useammin :) ja vaikka jotain kuvapostausta :) sitten kunhan saat koneesi toimimaan :) ja kirjoita toki vaikka lapsesi kuulumiset esim kerran kuukaudessa, että mitä osaa ja sellast :) hyvää alkanutta kesää! -sini ssiinnii.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tulossa on useamminkin jahka tosiaan koneen saan itselleni ja myös kuvia tulee, kunhan muistan niitä ottaa :D ja Jonille on tulossa oma välilehti jonne tulee hänen kuulumiset ja kehityksensä, mutta se on vielä työn alla :)

      sori kökkö teksti, mutta blogger jo kakas kertaa hukkas mun hirveen litanian, niin en enää jaksanu alkaa kirjottaa ja muisteleen että mitä kaikkee kirjotin :D

      Poista