torstai 20. kesäkuuta 2013

Voihan syöttuoli mää sanon...

Noh ensin iloisempiin aiheisiin :) Olin tuossa tiistaina shoppailemassa ja vaikka en löytänyt kuin pari juttua, niin silti ajattelin nämä uutukaiset Jonin asusteet teille näyttää :)

Kaulahuivi ja 2 paria sukkia

Sitten siihen ikävämpään asiaan; syöttötuoliin. Noudin sen tuossa päivemmällä matkahuollosta ja kun ukon kanssa purettiin ja hikihatussa sitä väsättiin kasaan (ei ollu kasaamisohjeita taikka mitään muitakaan lappusia koko pakkauksessa, paitsi lähetysluettelo), niin huomasimpas että sehän on täynnä väriviiruja koko syöttötuoli ja siinä oli toinen takajaloista vinossa (ilmankos olikin hankala kasata). Eli nyt tuo sitten keikkuu ja pehmusteet + muoviosat on täynnä erivärisiä ja kokoisia väriviiruja ja jälkiä :O Oletin saavani priimaa, kun ostan uuden syöttiksen, mutta pyh,, palautukseenhan tuo joutaa ja samalla alkaa uuden metsästys (en tosiaan huoli samanlaista, kun ihan varmasti on siinäkin jotain vikaa)


2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. en tiiä viel, täytyy tsekkaa millanen valikoima löytyy verkkokaupoista ja tietty on turvallinen, mut myös miellyttää silmää :)

      Poista